Nyheter

Karstein Johaug jr og Ulrika Axelsson suverene vinnere av Trysil Skimaraton 2022 i strålende vintervær

Karstein Johaug jr og Ulrika Axelsson suverene vinnere av Trysil Skimaraton 2022 i strålende vintervær

Det ble en fantasisk flott dag på Østby! Endelig kunne vi arrangere skirenn igjen etter nesten to år med koronarestriksjoner! Arrangementet samlet over 400 deltakere.

Deltakerinformasjon

Deltakerinformasjon

Her er all relevant informasjon til deltakerne

Skiservice til Trysil Skimaraton

Skiservice til Trysil Skimaraton

Ønsker du best mulig glid på skiene? La Sentrum Sport Trysil ta jobben med å preparere skiene!

Ernæringsplan

Ernæringsplan

For å oppnå en best mulig prestasjon i Trysil Skimaraton er det viktig med god og riktig ernæring før og underveis i rennet. Sjekk ernæringsplanen som vår nye samarbeidspartner Fuel of Norway har utarbeidet for Trysil Skimaraton.

Status Trysil Skimaraton 2022

Status Trysil Skimaraton 2022

Oppdatering 1. februar 2022. Tiltakene lettes ytterligere på og vi planlegger nå å gjennomføre rennet 19. februar nesten som normalt! Hurra! Følgende plan er lagt:

  • Vi kjører vanlig startordning med 4 puljer på helmaraton og en pulje på halvmaraton. Første start kl 11:00, deretter 3 minutter mellom hver pulje. 
  • Innendørsfasiliteter: Vi planlegger nå for både rennkontor, premieutdeling og kiosksalg innendørs på Østby samfunnshus. Nærmere info om dette kommer senere. 
  • Garderober / dusj: Vi jobber med å avklare dette. Vi vil uansett prøve å begrense omfanget av dette og vi oppfordrer de som har mulighet til å finne egne dusjmuligheter.
  • Premiering: Vi planlegger for normal premiering og premieutdeling. Det vil si at for helmaraton er det 1/3-premiering i aldersklassene + både vanlig premie og pengepremie til de tre beste totalt herrer og damer. I tillegg er det spurtpris og løyperekordpremie på helmaraton. For halvmaraton er det premie til de tre beste totalt damer og herrer. I tillegg har vi et rikholdig gavepremiebord som trekkes blant alle deltakere.
  • Drikkestasjoner: Drikke vil bli satt ut på drikkestasjonene Stenvegen, Skjærholdvegen og Ryskdalen, men deltakerne må forsyne seg selv. Med andre ord ingen langing av drikke. Det samme gjelder servering av drikke etter målgang. Vi har avtale med Fuel of Norway noe som betyr et utøket serveringstilbud til deltakerne.
  • Frist for forhåndspåmelding er 16. februar. Etteranmelding vil være mulig frem til rennstart forutsatt ledige plasser. 
  • Vi forholder oss til smittevernregler som gjelder til en hver tid. Vi kommer med nærmere info om hvordan 1-meters regel og bruk av munnbind påvirker vårt arrangement hvis ikke disse restriksjonene er fjernet før rennet.

NB! Endringer kan komme, så dette må ses på som en foreløpig plan.

Løypestatus

Hele løypetraseen er kjørt, grunnpreparert og sporsatt med løypemaskin. Det er ypperligere forhold på de åpne partiene. Etter siste snøfall begynner det også å bli bra i skogspartiene. Mer snø er i vente så alt ligger til rette for supre forhold på renndagen. Løypa blir kjørt regelmessig frem mot rennet. Det er ypperlige muligheter for å teste løypa før rennet. For oppdatert løypestatus følg med på skisporet.no. Oppdatert løypekart- og profil er nå lagt ut på vår hjemmeside.

 

Påmeldingskonkurranse - vinn Swix Triac 4.0 aero-staver! Vinneren er nå klar.

Påmeldingskonkurranse - vinn Swix Triac 4.0 aero-staver! Vinneren er nå klar.

Vi gratulerer Anders Hvidsten, Rustad IL, som vinner av stavene!

Alle som melder seg på Trysil Skimaraton i løpet av januar er med i trekningen om ett par Swix Triac 4.0 aero-staver! Skistaven som brukes av verdens beste langrennsløpere i OL, VM og Verdenscup.

 

Det er pr 21. januar ikke lengre deltakerbegrensninger for voksne deltakere på utendørs arrangement. Vi ser frem til å ønske mangle deltakere velkommen til et flott skirenn på ny skistadion på Østby lørdag 19. februar!

 

Gå til påmelding