Påmelding

VIKTIG INFORMASJON

Oppdatering 3. februar:
Trysil Skimaraton 2021 er avlyst. Med gjeldende smittevernregler er det ikke mulig å gjennomføre rennet. 

Oppdatering 25. januar:
Som følge av forrige ukes innstramminger i smitteverntiltakene knyttet arrangementer ser det ikke ut til at vi kan arrangere vinterens Trysil Skimaraton som planlagt 20. februar. Dersom det ikke kommer en oppmykning av tiltakene relativt raskt så er alternativene enten å avlyse eller utsette rennet. Nærmere info kommer i begynnelsen av februar.

Tidligere info:
Påmeldingen er nå åpnet!

 

Covid-19
Det er åpnet opp for 540 deltakere (3 kohorter a 180 deltakere). Dersom deltakergrensa pga smittesituasjonen må settes ned er det førstemann-til-mølla prinsippet gjelder. Startkontingent vil da refunderes for de som ikke får plass. Det samme gjelder ved avlysning som følge av Covid-19 restriksjoner.

NB! Påmeldingsfrist: 7. februar 2021. Det vil ikke være mulighet for etteranmelding etter denne datoen. Startnumrene sendes ut i posten, så det er særdeles viktig at navn og adresse fylles ut korrekt i påmeldingen.

Velg startpulje etter antatt sluttid. Dette er særdeles viktig nå i 2021 da det vil være adskilte kohorter og kontakt mellom kohortene ikke er tillatt.

Deltakere som skal bruke Trysil Skimaraton som seeding til Birkebeinerrennet og/eller Vasaloppet må registrere BirkID / VasaID ved påmelding. Seeding vil da skje automatisk. NB! Det er kun helmaraton som teller som seedingsdistanse.


For deltakere som har løst helårslisens via norsk klubb, så må man først velge klubb før man får opp valget om helårslisens.

Påmeldingen er bindende. Startkontingent refunderes ikke ved sykdom eller skade. Ved avlysning eller reduksjon av antall deltakere som følge av lokale eller nasjonale Covid-19 restriksjoner som oppstår, vil deltakerne få mulighet for refusjon av startkontingent.

Startkontingentsatser 2021:

 
Helmaraton
Halvmaraton
Til og med 10. januar 2021
NOK 490,-
NOK 390,-
Til og med 7. februar 2021
NOK 590,-
NOK 490,-

Hovedsponsorer

Start- \ målområdet


Kjølen Hotell
Landsvegen 29
2423 Østby
Trysil Skimaraton
www.trysilskimaraton.org
E-post
kontaktoss@trysilskimaraton.org
Sosiale medier
Utviklet av