Nyheter

Status Trysil Skimaraton 2022

Status Trysil Skimaraton 2022

Oppdatering 1. februar 2022. Tiltakene lettes ytterligere på og vi planlegger nå å gjennomføre rennet 19. februar nesten som normalt! Hurra! Følgende plan er lagt:

  • Vi kjører vanlig startordning med 4 puljer på helmaraton og en pulje på halvmaraton. Første start kl 11:00, deretter 3 minutter mellom hver pulje. 
  • Innendørsfasiliteter: Vi planlegger nå for både rennkontor, premieutdeling og kiosksalg innendørs på Østby samfunnshus. Nærmere info om dette kommer senere. 
  • Garderober / dusj: Vi jobber med å avklare dette. Vi vil uansett prøve å begrense omfanget av dette og vi oppfordrer de som har mulighet til å finne egne dusjmuligheter.
  • Premiering: Vi planlegger for normal premiering og premieutdeling. Det vil si at for helmaraton er det 1/3-premiering i aldersklassene + både vanlig premie og pengepremie til de tre beste totalt herrer og damer. I tillegg er det spurtpris og løyperekordpremie på helmaraton. For halvmaraton er det premie til de tre beste totalt damer og herrer. I tillegg har vi et rikholdig gavepremiebord som trekkes blant alle deltakere.
  • Drikkestasjoner: Drikke vil bli satt ut på drikkestasjonene Stenvegen, Skjærholdvegen og Ryskdalen, men deltakerne må forsyne seg selv. Med andre ord ingen langing av drikke. Det samme gjelder servering av drikke etter målgang. Vi har avtale med Fuel of Norway noe som betyr et utøket serveringstilbud til deltakerne.
  • Frist for forhåndspåmelding er 16. februar. Etteranmelding vil være mulig frem til rennstart forutsatt ledige plasser. 
  • Vi forholder oss til smittevernregler som gjelder til en hver tid. Vi kommer med nærmere info om hvordan 1-meters regel og bruk av munnbind påvirker vårt arrangement hvis ikke disse restriksjonene er fjernet før rennet.

NB! Endringer kan komme, så dette må ses på som en foreløpig plan.

Løypestatus

Hele løypetraseen er kjørt, grunnpreparert og sporsatt med løypemaskin. Det er ypperligere forhold på de åpne partiene. Etter siste snøfall begynner det også å bli bra i skogspartiene. Mer snø er i vente så alt ligger til rette for supre forhold på renndagen. Løypa blir kjørt regelmessig frem mot rennet. Det er ypperlige muligheter for å teste løypa før rennet. For oppdatert løypestatus følg med på skisporet.no. Oppdatert løypekart- og profil er nå lagt ut på vår hjemmeside.