Årets Trysil Skimaraton er vel i havn. Jubileumsrennet hadde svært god deltakelse, gode forhold og raskt føre. Emilie Kongsten, Åsen IL, tok en klar seier i dameklassen og satte ny løyperekord med tiden 2:11:28! Anders Høst, Lyn Ski / Team Serneke, vant herreklassen på tiden 1:51:31.

 

Alt ligger til rette for en flott skidag på lørdag! Vær og føreforholdene ser ut til å bli helt optimale på renndagen, med sol, minusgrader på natta som stiger til et par plussgrader midt på dagen og faste, fine og raske, trikkeskinneløyper! Påmeldingen er god og vi forventer opp mot 600 løpere til start! Meld deg på og bli med på skifesten i Trysil!

 

Skiservice til Trysil Skimaraton 2019

Saturday, 07 February 2015 19:41

La Sentrum Sport AS ta jobben med å glide skiene til Trysil Skimaraton 16. februar 2019!

 

Vi kjører også i 2019 en vervekonkurranse. Alle som verver andre deltakere er med i trekningen om en Swix-smørekoffert med innhold!

Neste påmeldingsfrist onsdag 6. februar

Sunday, 04 February 2018 20:33

Torsdag 7. februar gjør startkontingenten et lite hopp. Meld deg på og bli med på skifesten på Østby i Trysil! Vi har masse snø og glimrende forhold!

Vi forsetter vår tradisjon med at alle som melder seg på innen nyttår er med i trekningen av ett par Swix Triac 3.0 racingstaver - Verdens beste skistav som brukes av store deler av langrennseliten! Vi gratulerer Thomas Langbo som vinner av stavene!

 

Runar Skaug Mathiesen og Marit Engeseth ble vinnere av årets Trysil Skimaraton! Årets renn samlet drøyt 500 deltakere i flott vintervær med 6-8 minusgrader, vindstille, lettskyet vær og strålende sol på toppen av løypa! Les alt om årets renn her.

Gjermund Skaaret vinner Swix Triac 3.0-staver!

Saturday, 10 February 2018 15:41

Gjermund Skaaret fra Lørdalen Sportsklubb er trukket ut som vinner av Swix Triac 3.0-stavene blant de 109 som meldte seg på innen nyttår! Gjermund er en av de store veteranene i Trysil Skimaraton og har deltatt hvert eneste år siden debuten i 2005, og ligger før årets renn på en 8. plass på adelskalenderen. Les mer om Gjermund sine Skimaraton-erfaringer og forventinger til årets renn.