Første påmeldingfrist 9. januar

on søndag, 07 januar 2018 14:17

Påmeldingene strømmer på til vinterens Trysil Skimaraton! Vi ligger godt foran i antall påmeldte sammenlignet med samme periode i fjor. Med masse snø og glimrende forhold i hele løypa ligger alt til rette for et flott renn lørdag 17. februar.

 

Snø- og løypeforhold søndag 7. januar: Snødybden er 70-100 cm i hele løypetraseen, løypa er godt grunnpreparert og sporsatt, og preprareres jevnlig med løypemaskin frem mot rennet. Forholdene i hele løypa er nå særdeles gode. Vi anbefaler alle å legge treningsturen hit i forkant av rennet.

 

Status vervekonkurransen: Vi har registrert en del ververe, men forløpig har ververne vervet kun 1 løper hver. Det er med andre ord gode muligheter til å bli med og forsøke å verve flest mulig løpere., og dermed vinne premien på 10 års gratis deltakelse i Trysil Skimaraton. Les mer om vervekonkurransen her.

 

Ved nyttår var det 109 påmeldte. Disse løperne blir da med i trekningen om ett par Swix Triac 3.0-staver. Vinneren vil bli trukket og effentliggjort i løpet av første halvdel av januar.

sparebank1ost 19   eiendomsmegler1 storre

trysilcom sentrumsport
ostbyu  anitamoen
swix capus
byggprodukter2  trysilkommune 
kjoelen