Bli med i vervekonkurransen - vinn gratis deltakelse i Trysil Skimaraton i 10 år!

on tirsdag, 24 oktober 2017 20:28

Vi kjører i 2018 en vervekonkurranse. Den som verver flest deltakere til Trysil Skimaraton 17. februar 2018 vinner gratis deltakelse i Trysil Skimaraton i 10 år fremover! I tillegg trekker vi ut en vinner til av 10-års gratis deltakelse blant alle de som verver, der en vervet løper teller som ett lodd.

Status vervekonkurransen pr 16. februar kl 9:00: 4 løpere: Eddie Åseth, 3 løpere: Bjørn Erik Skjold, Jeanette Haugen, Reidar Bergheim og Marie Hold, 2 løpere: Anne Samuelsen, Claes Björklund, Harald Fløgstad, Morten Berg og Ståle Hansen. 35 har vervet 1 løper. NB! Konkurransen løper helt frem til rennstart!

 

 

Konkurranseregler:

  • Den som verver må være påmeldt til Trysil Skimaraton 2018. Det vil si at for å kunne verve deltakere må man først melde seg på selv.
  • Den som verves må skrive inn navn på vervet av ved påmelding. Fyll ut feltet 'Jeg er vervet av påmeldt deltaker:' på påmeldingssiden.
  • Den som verver flest deltakere vinner gratis deltakelse i Trysil Skimaraton i årene 2019-2028. Eventuell engangslisens omfattes ikke. Ved likhet i maks antall vervete løpere, så trekkes vinneren.
  • Det trekkes også ut en vinner til blant alle som verver, der en vervet deltaker teller som ett lodd. Det vil si at dersom man verver 5 deltakere så får man 5 lodd som blir med i trekningen.
  • Premiene er personlige, og kan ikke overdras til, selges til eller brukes av andre løpere.
  • Status på vervekonkurranse vil publiseres med jevne mellomrom på vår hjemmeside og på vår facebook-side.
  • Vinnerne offentliggjøres på premieseremonien rett etter rennet.

 

Lykke til!

sparebank1ost 19   eiendomsmegler1 storre

trysilcom sentrumsport
ostbyu  anitamoen
swix capus
byggprodukter2  trysilkommune 
kjoelen