Trond Olsen topper adelskalenderen i Trysil Skimaraton

on fredag, 10 februar 2017 22:19

Trond Olsen fra Trysil har deltatt i 16 av de 17 rennene som har vært arrangert siden starten i 2000, og topper dermed adelskalenderen i Trysil Skimaraton. Alle resultatene fra Trysil Skimaraton er nå samlet i en søkbar adelskalender.


Trond Olsen er klar for sitt 17. Trysil Skimaraton om en uke og ser frem til årets renn. - Trysil Skimaraton er et renn hvor det alltid er god atmosfære, gode løyper og flott skiterreng. De gangene det har vært klarvær og sol med utsyn mot Trysilfjellet fra toppen av løypa i Ryskdalen, har gitt en magisk og ekstra flott opplevelse. Jeg håper det blir bra vær og godt føre, ellers vet jeg jo at løypene alltid er bra på Trysil Skimaraton. Jeg gleder med til årets løp som blir en fin gjennomføring før årets Birkebeinerrenn, sier Trond Olsen.

Foto:Kondis.no

Trykk her for å åpne adelskalenderen.

Merk at i noen tilfeller kan en og samme løper ligger i flere utøverprofiler i adelskalenderen, og dermed blir ikke totalantallet riktig på disse løperne. Hvis dere oppdager slike dubletter så gi oss beskjed så retter vi opp i det.

 

 

 

sparebank1ost 19   eiendomsmegler1 storre

trysilcom sentrumsport
ostbyu  anitamoen
swix capus
byggprodukter2  trysilkommune 
kjoelen