Trysil Skimaraton 2015 - Tidenes beste Trysil Skimaraton!

on tirsdag, 17 november 2015 21:23

Vinteren er i anmarsj, og påmeldingsstart for Trysil Skimaraton 2016 er rett rundt hjørnet! Vi gjør et tilbakeblikk på rennet i 2015, og presenterer resultatene fra evalueringsundersøkelsen. Resultatene har aldri vært bedre og viser "all time high" på alle områder! Spesielt den nye startordningen med puljevis start var en stor suksess, og vil garantert bli videreført i 2016.


 

Det er tredje året på rad vi kjører en slik evalueringsundersøkelse blant deltakerne. Selv om tilbakemeldingene i hovedsak er svært positive har vi også fått konkrete tilbakemeldinger på hva som kan forbedres. Dette er svært nyttig input, og disse innspillene vil bli brukt til for å gjøre arrangementet enda bedre til neste år! Et helt konkret forbedringstiltak vil være større avstand mellom sporene. Her har vi allrede lagt plan for hvordan dette kan forbedres.

Den nye startordningen med puljevis start sørget for langt bedre flyt og langt mindre køgåing i løypa enn tidligere år. En positiv bieffekt av den nye startordningen var også bedre flyt på matstasjonene, og på dusjstedene og premieutdelingen etter rennet.

For detaljerte resultater fra evalueringa trykk på linken under.

sparebank1ost 19   eiendomsmegler1 storre

trysilcom sentrumsport
ostbyu  anitamoen
swix capus
byggprodukter2  trysilkommune 
kjoelen