Ny startordning i 2015!

on tirsdag, 16 desember 2014 21:10

Fra fellesstart til puljevis start.

 

Basert på tilbakemeldinger i evalueringsundersøkelsene de to siste årene er det besluttet å endre startordningen i 2015. Relativt mange har gitt tilbakemelding på at startordningen med fellesstart for alle startledd skaper for mye køgåing i løypa. Dette gjorde seg spesielt utslag i fjor da i praksis kun ett spor ble benyttet på grunn av snøfallet vi hadde mens rennet pågikk.

Startordningen i 2015 endres til puljevis start. Deltakerne angir ønsket startpulje basert på forventet sluttid i forbindelse med påmeldingen. Det vil være 4 startpuljer. Avstanden mellom startpuljene er ikke bestemt, men det vil bli relativt lite, sannsynligvis i størrelsesorden 2-4 minutter.

Endringer i startordningen medfører også noen endringer i løypetraseen. Mellom første matstasjon og vegovergangen ved Skjærholdvegen blir det en helt ny trase. Dette for å redusere eller unngå problemer med møtende løpere i den delen av traseen som hittil har blitt gått i begge retninger. Endringen medfører ingen endringer i løypelengde eller løypeprofil. Oppdatert løypekart vil foreligge så snart hele renntraseen blir kjørt med løypemaskin med GPS.

Vi håper dette tiltaket vil falle i smak hos deltakerne, og at det kan bidra til en enda bedre totalopplevelse av Trysil Skimaraton!

sparebank1ost 19   eiendomsmegler1 storre

trysilcom sentrumsport
ostbyu  anitamoen
swix capus
byggprodukter2  trysilkommune 
kjoelen